Resultaten voor spaarrekeningen rente

spaarrekeningen rente
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
Spaarrekeningen voor ondernemingen. Ratings en waarborgfondsen banken. Kosten voor een transfer van effecten. Kredietkaarten Visa Mastercard. Kosten nalatenschapsdossier bij de banken. Lijst van bankidentificatiecodes BIC. Houden de banken de effectentaks automatisch in? 16 april 2018. Potentiële handelsoorlog en sterke euro kunnen rente nog even laag houden 13 april 2018.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Dit enkel als de houder ten minste 24 jaar oud is en geen andere rekeningen bij BNP Paribas Fortis heeft. U betaalt als natuurlijk persoon geen belastingen op de interesten die u ontvangt uit uw spaarrekeningen. De belastingvrijstelling geldt in 2018 voor interesten tot 960 EUR per persoon per jaar. Ontvangt u meer interesten dan dit vrijgestelde bedrag? Dan betaalt u 15% belasting roerende voorheffing' op het gedeelte dat niet meer vrijgesteld is. Sparen was nog nooit zo easy. Met een spaarabonnement spaart u automatisch een vast bedrag op geregelde tijdstippen. U geeft een doorlopende opdracht om op een vast moment zoals elke vijfde dag van de maand geld over te schrijven van uw zichtrekening naar uw spaarrekening. Zo vergeet u niet te sparen. Vraag een spaarabonnement aan. Telkens als u met uw debetkaart betaalt of een overschrijving doet, rondt Easy Save het bedrag af tot de euro erboven. Het verschil wordt op uw spaarrekening gestort. Meer over uw interesten. Uw interesten worden uitgedrukt in brutopercentages op jaarbasis. Ze kunnen schommelen volgens de markten. Elke wijziging melden we op uw eerstvolgende rekeningafschrift. Een spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Op het eind van het jaar berekent de bank hoeveel dagen elke storting op de spaarrekening heeft gestaan om zo de rente te berekenen en uit te betalen. De basisrente wordt weergegeven in een percentage op jaarbasis. Wat is een getrouwheidspremie? Naast de basisrente biedt een spaarrekening ook een getrouwheidspremie. Daarvoor moet je geld wel voor minstens 12 maanden onaangeroerd op de spaarrekening blijven staan. Als je vroeger geld van de rekening haalt, verlies je voor dat deel het recht op de premie. De getrouwheidspremie kan je zien als een beloning als je voor langere tijd je geld laat staan op deze spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt trimestrieel of vier keer per jaar uitgekeerd zie ook laatste punt. Als je meerdere spaarrekeningen hebt binnen eenzelfde bank kan je tot drie maal toe geld overschrijven van de ene rekening naar de andere zonder dat je je getrouwheidspremie verliest.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar. Als uw over een aanzienlijk spaarbedrag beschikt dat u zeker 12 maanden kan missen, opteer dan voor een spaarrekening die de basisrente koppelt aan de hoogste getrouwheidspremie, aangezien die gegarandeerd is, in tegenstelling tot de basisrente. Noteer wel dat deze 12 maanden exact tot op de dag moeten worden gerespecteerd, zoniet vervalt de getrouwheidspremie, die niet pro rata wordt uitgekeerd. Nu in de kijker.: MeDirect, ME12 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME12: 100%, netto rente.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk alle spaarrekeningen April 2018. De top 5 spaarrekeningen met de hoogste spaarrente die er op dit ogenblik voorhanden is. Korte termijn sparen. De top 5 korte termijn spaarrekeningen om uw geld enkele maanden vast te zetten. De top 5 spaarboekjes voor jongeren tot 18 jaar tegen de hoogste rente.
Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Nieuws over sparen. Vragen over sparen. Vergelijk de 10 spaarrekeningen met de hoogste rente. Dit zijn vandaag de spaarrekeningen waar je spaargeld best rendeert. Het zijn stuk voor stuk spaarproducten waar geen voorwaarden aan verbonden zijn en die u online kunt afsluiten.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 Staatsbon brengt 090, procent op. 18/02 populair Waarom beleggingsplannen interessant zijn.
Spaarrekeningen in vraag en antwoord De Standaard.
Terug naar overzichtspagina. Spaarrekeningen in vraag en antwoord. Wat is een spaarrekening? Een spaarrekening is een rekening waarop je makkelijk geld kan plaatsen en terug afhalen op korte termijn. Andere namen voor het spaarboekje zijn depositoboekje, spaardeposito, spaarboekje. We onderscheiden wettelijk gereglementeerde spaarboekjes en andere. Het overgrote deel van de banken biedt enkel boekjes aan die aan de wettelijke voorwaarden voldoen, waardoor de rente die erop betaald wordt grotendeels tot op grote hoogte vrij is van roerende voorheffing zie punt 4.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Ze brengen geen rente meer op vanaf de kalenderdag van de opvraging. De getrouwheidspremie wordt toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende, volledige maanden op de spaarrekening blijven staan. Bij opvragingen worden de lopende getrouwheidspremies waarvoor de verwervingsdatum het verst in de toekomst ligt het eerst aangesproken. Voor de eerste drie overschrijvingen per jaar naar een andere gereglementeerde spaarrekening bij KBC is er echter proportionele overdracht van de getrouwheidspremie als voldaan is aan de volgende voorwaarden. Beide spaarrekeningen hebben minstens één gemeenschappelijke rekeninghouder, en.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 Staatsbon brengt 090, procent op. 18/02 populair Waarom beleggingsplannen interessant zijn.
Spaarrekeningen vergelijken AXA Bank.
Sparen aan een hogere basisrente, berekend per dag? Of een hogere getrouwheidspremie op geld dat u een jaar laat staan? Deze twee gereglementeerde spaarrekeningen combineren kan ook én het is gratis. st@rt2bank spaarrekening st@rt2bank spaar fidelity. st@rt2bank spaar fidelity. AXA Bank, een Belgische financiële instelling.

Contacteer ons