Resultaten voor sociale leningen

sociale leningen
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel een 40-tal kredietmaatschappijen. Kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen, bouwen of behouden van een bescheiden woning. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen zijn.:
Sociale leningen.
Sociale leningen zijn er in verschillende vormen. Elk hebben ze andere, strikte voorwaarden, waardoor ze slechts voor bepaalde groepen toegankelijk zijn. KBC Inhoud sociale leningen. Lening met gewestwaarborg. Gesubsidieerde lening voor gezinnen met kinderen. Lening voor mensen met bescheiden inkomen.
Gemeente Huldenberg.
U bent hier: Home Bouwen wonen Huisvesting Premies Sociale leningen. We dromen allemaal van een eigen woning. Maar een hypothecaire lening aangaan is niet voor iedereen even makkelijk. Wie niet bij een gewone bank terecht kan voor een lening, kan misschien wel beroep doen op een sociale lening.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale leningen toe aan éénoudergezinnen met minstens 1 kind ten laste en een begrensd inkomen. Deze leningen kan je aanvragen voor het aankopen, bouwen en renoveren van een woning. Ook de aankoop van een bouwgrond behoort tot de mogelijkheden.
Geld voor sociale leningen nu al op De Tijd.
Geld voor sociale leningen nu al op. 25 september 2013 0753.: Geef zelf een reactie. Het voorziene geld voor de sociale leningen in 2013, 700 miljoen euro, is nu al opgebruikt. Dat zegt Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche sp.a woensdag in De Standaard en Het Nieuwsblad.
Soorten leningen Kleine Landeigendom.
Met de Vlaamse Woonlening willen we mensen die het nodig hebben, een duwtje in de rug geven om een eigen huis te kopen, te verbouwen of te bouwen. U kan lenen voor de volgende verrichtingen.: Het aankopen van een sociale koopwoning.
Sociale lening Stad Turnhout.
Er zijn 3 types sociale leningen.: Vlaamse woonlening lening bij VMSW via de ARK. lening bij het Vlaams Woningfonds. lening bij een erkende sociale kredietmaatschappij. Via deze handige tool kom je te weten voor welke sociale leningen je in aanmerking komt.
Geld lenen Website Lier.
Zoek op deze trefwoorden. Home / Leven / Woonbeleid / Geld lenen. Een huis kost geld. Vaak moet je dus op zoek naar een lening. Je kan daarvoor bij een bank aankloppen. Maar er bestaan ook een aantal sociale leningen.
Volkskrediet De Toren Aalst Hypothecaire leningen Consumentenkrediet Sociale leningen Volkskrediet De Toren Aalst 9300, Stationsstraat 18.
voor de leningsakte bedraagt het ereloon van de notaris de helft van zijn normaal ereloon., een korting van 25000, op de akte van aankoop, indien klein beschrijf., voor nieuwbouwleningen betaalt u slechts intresten op gelden die u ter beschikking werden gesteld., de leningen zijn steeds terugbetaalbaar d.m.v.
Gemeente Malle NL Diensten Ruimtelijke ordening Huisvesting Sociale leningen.
Het kan gaan om de aankoop van een sociale woning, de renovatie van een woning, het bouwen van een eigen woning, Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je terecht bij enkele instanties die hypothecaire leningen aanbieden aan interessante voorwaarden.
Vooruitzien Sociale huisvestigingsmaatschappij.
Sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien bouwt sociale nieuwbouwwoningen in het werkgebied West Limburg. Vooruitzien bouwt en verkoopt sociale woningen en appartementen. In een deel van de sociale bouwprojecten worden er ook sociale kavels voorzien. Vooruitzien biedt sociale hypothecaire leningen aan via VMSW Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.

Contacteer ons