Meer resultaten voor sociale leningen

sociale leningen
Recordaantal sociale leningen afgesloten in 2014.
Recordaantal sociale leningen afgesloten in 2014 Auteur Freek Willems. Eigenaar worden dankzij sociale lening. ma 16/02/2015 0624 Freek Willems Vorig jaar hebben meer dan 7.000 Vlamingen een sociale lening afgesloten bij het Vlaamse Woningfonds en de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Dat is een record. In totaal leenden ze voor meer dan 12 miljard euro. Nieuwe injectie moet bespreekbaar kunnen zijn. Een sociale lening is bedoeld voor mensen met weinig spaargeld die bij een gewone bank geen betaalbare lening kunnen krijgen om een woning te kopen of te renoveren.
Lenen bij VMSW.
Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in België? Waarvoor kunt u lenen? De VMSW verstrekt alleen hypothecaire leningen voor woningen zolang er budget beschikbaar is. Welke types van woningen dat leest u op deze pagina. Ontdek met de Wooncalculator of u kans maakt op een goedkope woonlening. Hoeveel kunt u lenen? Om een woning te kopen onder het btw-stelsel. Om een woning te kopen onder het stelsel van registratierechten en eventueel werken uit te voeren. Om een sociale koopwoning te kopen. Om een eigen woning te verbouwen. Om een woning te behouden na relatiebreuk. Wat zijn de kosten van een lening?
Soorten leningen Kleine Landeigendom.
U kan lenen voor de volgende verrichtingen. Het aankopen van een sociale koopwoning. Het aankopen van een private woning. Het aankopen renoveren verbeteren of aanpassen van een woning. De renovatie verbetering of aanpassing van uw eigen woning. De overname van een woning na echtscheiding of beëindiging samenwoning. U kan geen lening krijgen voor de aankoop van een bouwgrond noch voor de bouw van een nieuwe woning.
Volkskrediet Eeklo Meetjeslanders Eigen Huis sociale leningen Eeklo Meetjesland.
data-cycle-prevprevControl_4289331 data-cycle-nextnextControl_4289331 data-cycle-center-horztrue data-cycle-pausedtrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 200px. Volkskrediet Eeklo uw adres voor sociale leningen in het Meetjesland Oost-Vlaanderen. Meetjeslanders Eigen Huis is sinds 2015 een bijkantoor van Volkskrediet Aalst. U kunt bij Volkskrediet Eeklo terecht voor voordelige sociale hypothecaire leningen voor het aankopen bouwen verbouwen of behouden van uw enige woning. We zijn als sociale kredietmaatschappij erkend door het Vlaams gewest. Welke voorwaarden bieden wij aan? Lenen van het volledige bedrag zonder verhoging van de rentevoet. Vlotte professionele afhandeling van uw dossier. Het ereloon van de notaris bedraagt de helft van zijn normale ereloon.
L'Abri 174.
Afhankelijk van Uw financile situatie maken wij U wegwijs in het doolhof van sociale kredieten en de diverse steunmaatregelen van de overheid. Er zijn 2 soorten sociale leningen. Door de overheid gesubsidieerde sociale leningen en niet-gesubsidieerde leningen. Door de overheid gesubsidieerde sociale leningen. Voor gesubsidieerde leningen gelden een aantal inkomstenbeperkingen en is de gezinssamenstelling belangrijk. Bovendien moet de woning aan een aantal eisen qua maximum volume en maximum waarde voldoen. Wenst U te weten of U voor een bepaalde gesubsidieerde lening in aanmerking komt vul dan dit formulier in en zend het door. Vermits de overheid niet tussenkomt in de rentelast van deze leningen ligt de rente wat hoger dan bij de gesubsidieerde sociale leningen.
Sociale bouwmaatschappij Limburg Kleine Landeigendom.
Sint-Truiden Alken Wellen Nieuwer kerken Gingelom Heers Borgloon Tongeren Herstappe Kortessem Hoeselt Bilzen Riemst Lanaken Hasselt Halen Herk-de-Stad Voeren Maasmechelen. Inschrijven voor een sociale koopwoning. Men moet op datum van inschrijving aan de volgende voorwaarden voldoen. 1 Geen woning hebben. 2 Een beperkt inkomen hebben. 3 Een minimum belastbaar inkomen hebben. Ben je al ingeschreven? Raadpleeg je plaats op de wachtlijst.
Sociale leningen aangepaste voorwaarden Liesbeth Homans.
Home Nieuws Sociale leningen aangepaste voorwaarden. Sociale leningen aangepaste voorwaarden. Door Liesbeth Homans op 26 februari 2015 over deze onderwerpen Wonen. VLAAMS MINISTER VAN WONEN LIESBETH HOMANS. Sociale leningen aangepaste voorwaarden. Sinds 1 januari van dit jaar zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een sociale lening aangepast. Sociale leningen worden voortaan enkel nog gegeven voor de aankoop van een bestaande woning of voor de renovatie van een woning.
Blocked.
Sociale leningen Geel Je komt er je blijft er.
Home TD bouw en milieu Sociale leningen.
Gemeente De Pinte Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds.
Home / Bestuur / Communicatie / Nieuws / Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Ondanks de huidige lage rentevoeten voor hypothecaire leningen bij de commerciële instellingen slagen een aantal jonge gezinnen of alleenstaanden er nog altijd niet in een eigen woning te verwerven. Vele kredietverstrekkers zijn immers strenger geworden zij kennen slechts een beperkte lening toe en eisen de inbreng van een belangrijk bedrag aan eigen middelen spaargelden. Deze drempel neemt het Vlaams Woningfonds weg door het toekennen van sociale leningen voor de aankoop van woning tot 100% van de kostprijs of de waarde ervan.
Sociale lening bekomen Stad Brugge.
Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur. In bepaalde gevallen kan wie een woning koopt bouwt of verbouwt leningen aan een voordelig tarief krijgen. Er bestaat ook een goedkope tot renteloze lening voor energiebesparende maatregelen. Lening voor energiebesparende maatregelen. vereniging De Schakelaar OCMW Brugge. Huren en kopen van een sociale woning. Huis van de Bruggeling. Huis van de Bruggeling Frank Van Ackerpromenade 2 Stationsplein 8000 Brugge. T 050 44 8000. Vandaag van 0830 tot 1300.

Contacteer ons