Meer resultaten voor sociale leningen

sociale leningen
Voorwaarden sociale lening.
Een overzicht van je maandelijkse inkomsten van de laatste zes maanden en vaste uitgaven loonfiches, attest vervangingsinkomen, rekeninguittreksels, contracten van leningen., De gegevens van de aan te kopen woning/appartement en/of een kostprijsraming van de werken die je zou willen uitvoeren.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW Gemeentebestuur Knokke-Heist.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wil kopen in het Vlaamse Gewest.
Sociale woonlening Harelbeke.
2 Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. In Vlaanderen kun je ook via het Vlaams Woningfonds een sociale lening aangaan. 3 Een sociale lening via de Sociale Kredietmaatschappij. U kunt uw rentevoet en terugbetaling zelf berekenen via de Wooncalculator.
Gemeente De Pinte Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds.
Home / Bestuur / Communicatie / Nieuws / Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Bijzondere sociale leningen van het Vlaams Woningfonds. Ondanks de huidige lage rentevoeten voor hypothecaire leningen bij de commerciƫle instellingen slagen een aantal jonge gezinnen of alleenstaanden er nog altijd niet in een eigen woning te verwerven.
Geld lenen Website Lier.
Zoek op deze trefwoorden. Home / Leven / Woonbeleid / Geld lenen. Een huis kost geld. Vaak moet je dus op zoek naar een lening. Je kan daarvoor bij een bank aankloppen. Maar er bestaan ook een aantal sociale leningen.
Gemeente Malle NL Diensten Ruimtelijke ordening Huisvesting Sociale leningen.
Het kan gaan om de aankoop van een sociale woning, de renovatie van een woning, het bouwen van een eigen woning, Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je terecht bij enkele instanties die hypothecaire leningen aanbieden aan interessante voorwaarden.
Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij Gemeente Haacht.
De Vlaamse regering erkent momenteel een 18-tal kredietmaatschappijen. Deze erkende kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen, bouwen of renoveren van een bescheiden woning. Neem voor meer informatie over de voorwaarden en de procedure contact op met de erkende kredietmaatschappijen zelf.
Sociale leningen Stad Genk.
Om een sociale of goedkope lening af te sluiten voor de aankoop, de nieuwbouw, de renovatie of verbouwing van een woning of appartement bestaan er in Vlaanderen verschillende mogelijkheden.: Bij de VMSW de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kan je terecht voor een sociale lening als je een beperkt inkomen hebt en geen andere woning bezit.
Sociaal lenen Gemeente Edegem.
UiT in Edegem. De nv Klein Eigenaarskrediet is een kredietvennootschap die sociale leningen toekent. Deze sociale leningen zijn hypotheekleningen bedoeld voor de bouw, de aankoop of de verbouwing van gezinswoningen die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Er kan tot 100 procent van de geschatte waarde worden geleend.
Sociale lening Oostende de Stad aan Zee.
Ruimtelijk ordenen, wonen, huren en bouwen. Kopen of verkopen. Sociale kredietverleners staan binnen specifieke voorwaarden leningen toe om een eigen woning of appartement te bouwen, kopen of verbouwen. De voorwaarden die de leningsmaatschappijen moeten toepassen, verschillen sterk en kunnen betrekking hebben op o.m.
professioneel Ik wil info over sociale leningen of sociale koopwoningen laten opsturen Woonwijzermeetjesland.
Woonwijzer Meetjesland is een afdeling van SOM vzw in samenwerking met en met financiƫle steun van het Vlaamse Gewest, de Provincie Oost-Vlaanderen en de gemeenten / OCMWs Aalter, Assenede, Eeklo, Kaprijke, Knesselare, Maldegem, Nevele, Sint-Laureins, Waarschoot, Wachtebeke en Zomergem. Bart Mestdagh professioneel Ik wil info over sociale leningen of sociale koopwoningen laten opsturen 09.06.2014.

Contacteer ons