Zoeken naar spaarrekening vergelijken

spaarrekening vergelijken
Spaarrente vergelijken: overzicht Belgische spaarrekeningen.
Een overzicht van de beste Belgische spaarrekeningen met hun belangrijkste kenmerken zoals rente en minimuminleg. Maak een keuze en open uw spaarrekening binnen enkele clicks online. Welke spaarrekening past bij u? Hoge basisrente voor flexibel sparen. Hoge totale rente met hoge getrouwheid.
Online spaarrekeningen vergelijken Moneyou.
Type spaarrekening Een gereglementeerde rekening geniet van de vrijstelling roerende voorheffing, maar moet verplicht een getrouwheidspremie toekennen. Een niet-gereglementeerde rekening geniet niet van de vrijstelling roerende voorheffing, maar kan wel alle rente in één keer vergoeden; zonder getrouwheidspremie. Vrijstelling Roerende Voorheffing.
Vergelijk de spaarrekeningen van de Belgische banken.
Spaarrekeningen vergelijken: gereglementeerde en niet-gereglementeerde spaarrekeningen. Voor u een spaarrekening opent, is het belangrijk dat u weet dat er twee soorten spaarrekeningen bestaan: gereglementeerde en niet-gereglementeerde spaarrekeningen. De gereglementeerde spaarrekening, ook wel het klassieke spaarboekje genoemd, is een spaarrekening waarbij de interestopbrengst in 2015 tot 1880 vrijgesteld is van belastingen roerende heffing.
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
De spaarrekening het vroegere spaarboekje bestaat onder verschillende vormen en namen. U kan alle soorten spaarrekeningen vergelijken via dit overzicht. Vergelijk alle online spaarrekeningen en spaarrekeningen die u enkel kan openen in een bankagentschap. Al deze spaarrekeningen vallen onder één van de Europese waarborgfondsen.
Het Beste Spaarboekje Overzicht Spaarrekeningen Vergelijken.
Home Het Beste Spaarboekje Overzicht Spaarrekeningen Vergelijken. Het Beste Spaarboekje Overzicht Spaarrekeningen Vergelijken. Sparen is een van de belangrijke pijlers om je kapitaal op te bouwen. Er worden heel wat spaarrekeningen aangeboden op de Belgische markt en de rendementen verschillen sterk van elkaar. Kleinere banken Argenta, Crelan, DB, Fintro, geven vaak een iets hogere interest op je spaarboekje dan een grootbank. Bij een grootbank Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC heb je dan weer het voordeel dat je dankzij hun groot kantorennet om de hoek bij hen terecht kan. Ga je liever voor een hogere interest / optimaal rendement op je spaarrekening?
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid. Die spaarrekening heet 1 rentetarief met dagelijks rendement.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Alles over spaarrekeningen. Roerende voorheffing spaarrekening. Bescherming bij faillisement. Problemen met mijn bank. Top 10 Belgische spaarrekeningen. Top 10 hoogste rentevoeten. Top 10 hoogste basisrente. Top 10 hoogste getrouwheidspremie. Gelieve de juistheid van de rentestanden bij de betreffende instellingen te verifieren alvorens uw beslissing te nemen. lees ook de disclaimer. Belgische spaarrekeningen: we vergelijken deze aanbieders.
Spaarrentes vergelijken: overzicht van Belgische spaarrekeningen.
U kunt de rekening online openen. Keytrade Azur Spaarrekening. Direct starten met sparen kan via deze makkelijk te openen spaarrekening van Keytrade Bank. Echte internetrekening van een bank met een coöperatieve structuur, zodat u niet de winst spekt van de aandeelhouders.
Spaarrekeningen in België.
In België werd in de wet vastgelegd dat een spaarrekening een minimumrendement moet bieden van 011%. De basisrente moet minimaal 001%, bedragen en de getrouwheidspremie moet minimaal 010%, zijn. Deze regels zijn van toepassing voor de gereglementeerde spaarrekeningen. Bij een gereglementeerd spaarboekje zijn de rente opbrengsten tot 1 880 euro vrijgesteld van belasting. Bij een niet-gereglementeerd spaarboekje moet op alle inkomsten meteen roerende voorheffing betaald worden. Op Financeinfo.be vind je algemene informatie over financiële zaken. Financeinfo.be geeft geen persoonlijk advies. Voor gepersonaliseerde informatie moet je contact opnemen met jouw bank, beleggingsadviseur of verzekeringsmakelaar. Er zijn verschillende aanbieders van leningen, kredietkaarten, verzekeringen en spaarrekeningen. Daarom is het belangrijk om deze producten goed te vergelijken.
Spaarrekeningen vergelijken? BNP Paribas Fortis.
Er zijn vele redenen om te sparen: de renovatie van de keuken, de toekomstige studies van uw kinderen of een ijzeren spaarreserve bij tegenslag. Dankzij onze spaarrekeningen vindt u altijd de beste oplossing aangepast aan uw situatie. De klassieke spaarrekening.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 Staatsbon brengt 090, procent op. 18/02 populair Waarom beleggingsplannen interessant zijn.

Contacteer ons