Zoeken naar spaarrekeningen

spaarrekeningen
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Wist u dat er 2 types spaarrekeningen zijn? De meeste banken bieden 2 spaarrekeningen aan: één voor het geld dat minder dan 12 maanden op de rekening blijft staan, en een andere voor het geld dat u langer dan 12 maanden kan missen zonder eraan te komen.
Spaarrekeningen vergelijken AXA Bank.
Wij verwerken momenteel uw zoekopdracht. Veilig sparen met een oog op de toekomst. Sparen aan een hogere basisrente, berekend per dag? Of een hogere getrouwheidspremie op geld dat u een jaar laat staan? Deze twee gereglementeerde spaarrekeningen combineren kan ook én het is gratis.
Spaarrekeningen Belfius.
Voor natuurlijke personen: Tot 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing 15%. Gelden op spaarrekeningen bij Belfius Bank staat van herkomst: België, naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon voor meer informatie www.belfius.be/DGS.
Adform Adform Toolkit Toolkit Ad. Ad.
Online spaarrekeningen vergelijken MoneYou.
Uw spaartegoeden zijn beschermd tot 100.000 euro per persoon onder Nederlands Depositogarantiestelsel DGS. Het maximaal rentedragend bedrag voor alle MoneYou spaarrekeningen samen Direct Sparen, Flex Sparen én Plus Sparen bedraagt 1.000.000 euro. Al uw Direct spaarrekeningen samen zijn slechts tot een saldo van 150.000 euro rentedragend.
Ontdek de NIBC Direct gereglementeerde online spaarrekening.
Verder hebben de NIBC Direct spaarrekeningen zo hun eigen karakter.: Zo houden we niet van kleine lettertjes en geven we dezelfde voorwaarden aan al onze klanten. De spaarrekening van NIBC Direct wordt door Spaargids.be elk jaar opnieuw beloond tot één van de beste van het jaar.
Sparen Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-search. beoba
Spaarrekeningen van Beobank. Sparen voor uw pensioen of om uw kinderen of kleinkinderen een steuntje in de rug te geven? Stap voor stap een kapitaal opbouwen? Hier vindt u de gereglementeerde spaarrekeningen die passen bij uw behoeften. Uw geld goed beheren, betekent ook uw spaargeld goed beheren.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Uw stortingen van februari, maart, april, geven dus geen recht op de getrouwheidspremie van januari 2017, aangezien er geen effectieve deposito van 12 maanden was. Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar.
Spaarrekeningen Belfius.
Voor natuurlijke personen: Tot 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing 15%. Gelden op spaarrekeningen bij Belfius Bank staat van herkomst: België, naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon voor meer informatie www.belfius.be/DGS.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Het is geen periodieke opdracht of automatische spaaropdracht. Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan.
Gereglementeerde spaarrekeningen Crelan.
Op het gespaarde saldo op een gereglementeerde spaarrekening ontvangt de spaarder een basisrente en een getrouwheidspremie. De spaarder kan op elk moment over zijn inleg beschikken. Crelan spaarboekje Crelan spaarboekje Een eenvoudige en transparante spaarrekening. Crelan Horizon Boekje Crelan Horizon Boekje Voor een beleggingshorizon 1 jaar.

Contacteer ons