Resultaten voor spaarrekeningen

spaarrekeningen
Superior Spaarrekening sparen tegen aantrekkelijke rente.
Het product heeft geen bepaalde looptijd. Elke beslissing tot opening van dit product pagina moet gebeuren op basis van een volledige analyse van het reglement spaarrekeningen en de essentiële spaardersinformatie die gratis beschikbaar is in alle kantoren van Bank Nagelmackers NV of raadpleegbaar zijn via nagelmackers.be. Met eventuele klachten kan u terecht bij Bank Nagelmackers nv Dienst Klachten Sterrenkundelaan 23 1210 Brussel of via klachten@nagelmackers.be. Indien het geschil langs die weg niet opgelost raakt kan u een beroep doen op de Bemiddelingsdienst Banken Krediet Beleggingen www.ombudsfin.be. Het Belgisch recht is van toepassing op dit product.
Overzicht spaarrekeningen VDK Spaarbank.
Hier zijn we voor u. Ontdek hieronder het overzicht van de verschillende soorten gereglementeerde spaarrekeningen van VDK Spaarbank. Spaar 100% duurzaam ethisch. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de SpaarPlus Rekening opent. Voor uw direct beschikbaar spaargeld. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de Rentespaarrekening opent. Spaar automatisch op maat van uw kind. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de Jovo Spaarrekening opent.
Ontdek de NIBC Direct gereglementeerde online spaarrekening.
Op het deel interesten boven dat vrijgestelde bedrag betaalt u 15% roerende voorheffing. Verder hebben de NIBC Direct spaarrekeningen zo hun eigen karakter. Zo houden we niet van kleine lettertjes en geven we dezelfde voorwaarden aan al onze klanten. De spaarrekening van NIBC Direct wordt door Spaargids.be elk jaar opnieuw beloond tot één van de beste van het jaar. Tenslotte is uw geld ook veilig bij ons. Als Belgisch bijkantoor van een Nederlandse bank vallen wij onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Bescherming tegen faillissement van de bank.
Spaarboekje vergelijking rentes 59 spaarboekjes in Belgi beste-rente-spaarrekening.
Het is heel belangrijk te weten dat een spaarrekening bestaat uit 2 rentevoeten die gecombineerd worden de basisrente en een getrouwheidspremie. Let wel een spaarboekje met 1% basisrente 15% getrouwheidspremie is niet gelijk aan een boekje met 15% basisrente 1% getrouwheidspremie want de basisrente kan steeds variëren en biedt dus geen garantie om op hetzelfde niveau te blijven.
Gereglementeerde spaarrekeningen Crelan.
De spaarder kan op elk moment over zijn inleg beschikken. Crelan spaarboekje Crelan spaarboekje Een eenvoudige en transparante spaarrekening. Beheer uw rekeningen online. Crelan investeert in u. HR beleid van Crelan. Crelan Agri Innovation Awards.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Hebt u een klacht? Dan kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis NV Klachtenmanagement Warandeberg 3 1000 Brussel of bij Ombudsfin Ombudsman in financiële geschillen www.ombudsfin.be. Deze spaarrekeningen zijn gereglementeerde spaarrekeningen gecommercialiseerd door BNP Paribas Fortis NV naar Belgisch recht Warandeberg 3 te 1000 Brussel. In geval van faillissement of dreigend faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico om zijn spaartegoeden niet terug te krijgen. De spaarder kan ook verplicht worden om zijn schuldvorderingen tegenover de financiële instellling die hoger zijn dan 100.000 euro en die daarom niet gedekt zijn door het depositiebeschermingsmechanisme te verlagen of om te zetten in kapitaalaandelen bail-in. Ster Spaarrekening voor uw kind.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier Home Sparen Vergelijk spaarrekeningen België. Laatste verificatie donderdag 20 juli 2017 Naam spaarrekening Basisrente Getrouwheid Totaal Meer info. Deutsche Bank DB Saving Plan info. MeDirect ME3 Spaarrekening Een netto rente van 055% bruto-rente van 0786% min 30% roerende voorheffing. Uw geld is opvraagbaar mits 3 maanden vooropzeg. Klik voor meer info info. Izola Bank Saver Account info. Santander Consumer Bank Vision. MoneYou Direct Sparen info. NIBC Direct Flex rekening.
ME3 Spaarrekening met één hoge rentevoet van 040% netto MeDirect.
Uw rente wordt om de 3 maanden betaald zodat u die onmiddellijk opnieuw kunt investeren. Flexibele toegang tot uw spaargeld 3 maanden vooropzeg. Gratis rekening zonder verborgen kosten. Gelden op spaarrekeningen bij MeDirect Bank NV staat van herkomst België naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 per persoon. Spaargelden boven de 100.000 kunnen mogelijks worden omgezet in aandelen bail-in hetzij geheel of gedeeltelijk verloren gaan in geval van dreigend faillissement van de bank. Lees hier de Informatiefiche over de Depositobescherming. Dat wil zeggen dat de rekening niet onder de reglementeringen valt die recht geven op een vrijstelling van roerende voorheffing tot 1.880 per persoon aan interesten.
Soorten spaarrekeningen Mijn geld en ik.
Bestaan er verschillende soorten spaarrekeningen? De meeste banken bieden verschillende soorten spaarrekeningen aan babyspaarrekeningen jongerenspaarrekeningen huurwaarborgspaarrekeningen klassieke spaarrekeningen Elke spaarrekening kan telkens andere voorwaarden hebben. Wat is het verschil tussen een online spaarrekening en een klassieke spaarrekening? De meeste banken bieden naast de klassieke spaarrekening ook online spaarrekeningen aan. Online spaarrekeningen bieden vaak een hogere rente omdat de kosten voor de bank ook anders zijn. Online spaarrekeningen zijn onderworpen aan dezelfde wettelijke bepalingen en genieten dezelfde bescherming als klassieke spaarrekeningen. Wat zijn gereglementeerde en niet-gereglementeerde spaarrekeningen? Het is belangrijk om te weten of je een gereglementeerde of een niet-gereglementeerde spaarrekening opent! De meeste spaarrekeningen zijn gereglementeerde spaarrekeningen.
Ontdek onze spaarrekeningen.
Bereken uw rendement op. Vind een spaardeposito agent in uw buurt! Centrale Kredietverlening NV CKV is een spaarbank van Belgische oorsprong gevestigd te 8790 Waregem Mannekeestraat 33 met ondernemingsnummer BE 0400.040.965 tel. 056/62.92.81 fax 056/61.10.79 email info@ckv.be. CKV is een kredietinstelling erkend door de Nationale Bank van België en deelnemer aan het Belgisch depositogarantiestelsel.
Spaarrekening vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Tempo sparen van ING. Nieuwe voorwaarden voor Fortuneo spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden voor de Renteboekje Plus van Europabank. Gids voor uw spaargeld in België. Wist u dat er 2 types spaarrekeningen zijn? De meeste banken bieden 2 spaarrekeningen aan één voor het geld dat minder dan 12 maanden op de rekening blijft staan en een andere voor het geld dat u langer dan 12 maanden kan missen zonder eraan te komen. Vergis u dus niet als u uw spaargeld plaatst anders doet een slechte zaak. Zijn de spaarrekeningen echt gratis geworden? De banken rekenen geen kosten aan voor de opening beheer of afsluiten van een spaarrekening in België behalve enkele zeldzame uitzonderingen.

Contacteer ons