Resultaten voor rentes spaarrekeningen vergelijken

rentes spaarrekeningen vergelijken
Vergelijk spaarrekeningen Bankshopper.be.
Kies en vergelijk uit 90 spaarrekeningen. Spaarrekeningen vergelijken met de hoogste spaarrente de hoogste basisrente of de hoogste getrouwheidspremie kan via dit handig overzicht. Alle spaarrekeningen vallen onder één van de Europese waarborgfondsen. De waarborg bedraagt 100.000 euro per persoon en per bank voor alle spaarproducten zichtrekeningen spaarrekeningen termijnrekeningen en kasbons samen. U vindt bijkomend informatie over bijvoorbeeld de rating van de aanbiedende bank de minimum inleg en een link naar het verplichte document met essentiële spaardersinformatie.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Top 10 hoogste rentevoeten. Top 10 hoogste basisrente. Top 10 hoogste getrouwheidspremie. Gelieve de juistheid van de rentestanden bij de betreffende instellingen te verifieren alvorens uw beslissing te nemen. lees ook de disclaimer. Belgische spaarrekeningen we vergelijken deze aanbieders. Mis geen enkele kans om te besparen. Via de gratis email alerts krijgt u bericht wanneer de spaarrentes aangepast zijn.
Spaarrentes vergelijken overzicht van Belgische spaarrekeningen.
CKV Spaarrekening Hiermee kunt veilig sparen met een aantrekkelijke totale rente. Gemakkelijk via het internet te bekomen. Record Platinum Spaarrekening Stabiele Nederlandse bank. Hoge spaarrente met een forse getrouwsheidspremie. MoneYou Flex Sparen Deze veilige bank uit Nederland biedt hiermee een rekening met een attractieve basisrente. NIBC Direct Spaarrekening Nieuwe Nederlandse aanbieder met hoge getrouwheidspremie eenvoudig online te openen.
Spaarrekening vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in Belgi beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor de Delta Lloyd spaarrekeningen op 1 april 2015. Nieuwe voovwaarden voor de Bpost spaarrekeningen op 31 maart 2015. Gids voor uw spaargeld in België. Wist u dat er 2 types spaarrekeningen zijn? De meeste banken bieden 2 spaarrekeningen aan één voor het geld dat minder dan 12 maanden op de rekening blijft staan en een andere voor het geld dat u langer dan 12 maanden kan missen zonder eraan te komen. Vergis u dus niet als u uw spaargeld plaatst anders doet een slechte zaak. Zijn de spaarrekeningen echt gratis geworden? De banken rekenen geen kosten aan voor de opening beheer of afsluiten van een spaarrekening in België behalve enkele zeldzame uitzonderingen.
Spaarrekeningen Vergelijken Vind De Beste Spaarrekening.
Vergelijk spaarrekeningen van betrouwbare banken. Kies eerst welke online spaarrekening het best bij je past. Indien je het spaargeld binnen het jaar terug nodig hebt kies je best voor een hoge basisrente. Wanneer je het geld langer dan een jaar kan laten staan dan is een hoge getrouwheidspremie de beste oplossing. Vraag dus direct je online spaarrekening aan en geniet van de hoogste spaarrente. Spaarrekening met hoge basisrente. Wilt u het geld binnen het jaar weer opnemen? Dan is een spaarrekening met hoge basisrente de beste oplossing.
Spaarboekje vergelijking rentes 59 spaarboekjes in Belgi beste-rente-spaarrekening.
Het is heel belangrijk te weten dat een spaarrekening bestaat uit 2 rentevoeten die gecombineerd worden de basisrente en een getrouwheidspremie. Let wel een spaarboekje met 1% basisrente 15% getrouwheidspremie is niet gelijk aan een boekje met 15% basisrente 1% getrouwheidspremie want de basisrente kan steeds variëren en biedt dus geen garantie om op hetzelfde niveau te blijven.
Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Dit zijn vandaag de spaarrekeningen waar je spaargeld best rendeert. Het zijn stuk voor stuk spaarproducten waar geen voorwaarden aan verbonden zijn en die u online kunt afsluiten. Ongeacht of je een nieuwe of bestaande klant bent kan je dus om het even welk bedrag inleggen. Let bij het vergelijken op de hoogte van de basisrente en de getrouwheidspremie. Geld dat je lang kan missen is gebaat bij een spaarrekening met een hogere getrouwheidspremie.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Waarom spaarrekeningen en spaarbanken vergelijken? Onze rentevergelijking biedt u een compleet overzicht van alle spaarrekeningen in België. Zo vindt u gemakkelijk de spaarbank met de hoogste rente. Online een spaarboekje aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk u kan vanuit het spaaroverzicht direct doorklikken naar de website van de beste spaarbank. Nieuwe bank regelt alles U moet zelf niet meer naar uw vorige bank! Continuïteit gegarandeerd Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. U moet niet volledig veranderen van bank Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente.

Contacteer ons